Kirjoitusten puolesta olen heittäytynyt laiskaksi, mutta käsityös saralla on kuitenkin tapahtunut jonkin verran edistystä.

Vihreä satulahuopa on kiinnikkeitä vaille valmis. Jee! Siitä kuvaa sitten, kun nuo kiinnikkeet saan laitettua.

Tässä välillä puuhailin yhdestä valmiista satulahuovasta huovan rungottoman satulan alle. Huovan alapinnalle vain lisäsin tarvittavat "koroke"kappaleet. Koekäyttöön asti huopa ei ole vielä ehtinyt. Ja tässä miettiessäni huomasin, että huopahan kiinnitetään eri tavalla rungottomaan satulaan, kuin normaalisatulaan. Eli kiinnikkeet joutuu tässäkin käsittelyyn. Murr!

Kutomuspuoli ei ole edennyt sittemmin yhtään. Kutomis- (siis neulomis-?)innostus tulee aaltoina. Nyt ei ole sellaista innostusta ollut.

Kesän aikana taisin pari liinaa virkata. niistä voisikin näpsäistä kuvia.

Ja sitten. Varmaankin maailmankaikkeuden huonoin idea: Aloita toisena tilkkutyönäsi parisängyn peite. Ensimmäinen oli joskus kouluaikoina sellainen pieni koiranpeitto, johon ei tainnut tulla edes sitä "vanua" väliin ja tikkauksista ei minkäänlaista muistikuvaa.. Ja tosiaan toinen tilkkutyö on nyt sitten tuolla keskeneräisenä oleva parisängyn peite. Järkevästi ajattelevana onneksi valitsin kyllä helpon mallin. Pelkkiä 10*10 neliöitä, mutta  ehkä olisi voinut olla fiksumpaa aloittaa vaikka pannulapuista?? No aloitettu mikä aloitettu. Tästä tulee varmaankin seuraava ikuisuusprojekti.