Parit kämmekkäät. Lankana Novita Nalle colori. Malli on tehdessä keksitty. Inspiraationa on toiminut mm. Suuri Käsityö -lehti.  

Hellun villasukat. Lankana samainen Novita Nalle Colori, kuin toisissa kämmekkäissä.

 

Virkattu korvaläppäpipo. Lankana oli varmaankin Novita Isoveli colori? Malli on oma. Toteutettu periaatteella: muutamaan otteeseen kun purkaa, niin kyllä siitä pipo tulee. Tämä oli tällainen äkillinen tempaus, kun tuntui, että piti saada virkata jotain.

Punainen karvapipo. Lankana Novita Teddy. Malli on sovellettu Suuri Käsityö 8/05-lehdessä olleista pipomalleista. Tein myös samanlaisen lilasta Teddy langasta, mutta siitä ei valitettavasti kuvaa löydy. :(

Haarukkavirkattu huivi. Ihan ensimmäinen haarukkavirkkaustyö. =) Lankana Novita Rustika. Lankojen väriyhdistelmä on aika mielenkiintoinen, mutta aika kiva loppujen lopuksi. 

 

Joskus aikoja sitten piti kokeilla, että onnistuuko tällaiset pitsiliinan virkkaaminen ja sen jälkeen näitä on ilmestynyt tasaista tahtia. Vuoden 2008 saldo taisi olla 3kpl. Tämä on virkattu Novitan Virkkauslangasta. Malli on muistaakseni Moda lehdestä. Täytynee tarkistaa.