Kirjoita innokkaasti blogitekstiä. Yritä esikatsella tekstiä. Huomaa, että ponnahdusikkunat on estetty. Salli ponnahdusikkunat tilapäisesti. Huomaa koko tekstisi kadonneen bittiavaruuteen. Hajoa totaalisesti…

 

Että näin. Kaikesta vatutuksesta huolimatta yritän nyt sinnikkäästi saada tämän tekstin aikaiseksi, vaikka mikä olisi.

 

Kävin viime viikolla lukemassa Fufoilusta. Homma kuulosti minulle soveltuvalta. Minä tunnetusti saan aloitettua kaikkea kivaa, mutta en oikein valmiiksi meinaa mitään saada. Tämänvuotinen Fufoilu oli tietysti kerennyt jo vauhtiin ja ohjeita lukiessani huomasin, että Fufot oli rajattu vain ”lankailuun”. Noh, totesin, että eihän minulla ole kuin yhdet villasukat tuossa kesken. Lankailukiintiö alkaa olla täynnä, kun about 10 paria villasukkia on tullut tehtyä, joten aikeissa siirtyä taas välillä ompelun puolelle.

 

Tarkemmin mietiskellessäni huomasin, että no onhan minulla tuossa nuo toisetkin villasukat keskeneräisinä. Jostain kolkutteli mieleen myös keskeneräinen ristipistotyö, joka on jossain hyvässä tallessa. tämä ristipistotyö toi mieleen myös toisen keskeneräisen ristipistotyön… Lisäksi sain lahjoituksena yhden keskeneräisen työn, joka nostaa siis keskeneräisten ristipistotöiden määrän jo kolmeen. Lankalaatikkoa kaivellessa ihan muissa merkeissä, vastaan tuli myös yksi kanavatyö, keskeneräinen totta kai.

 

Innostuin vielä tekemään yhtä hevosvarusteturhaketta eli korvahuppua. Aikuinen ihminen ostaa (kylläkin jo muutama vuosi sitten) kauheen söpön ”ponin” (=vuonis), niin pitäähän sille saada vaaleanpunainen korvahuppu, joka matchaa vaaleanpunaisen huovan kanssa. *nolo* Virkattu osuus on valmis. Korvaosat puuttuvat. Nyt mietinnässä, että teenkö korvaosat puuvillakankaasta, vai virkkaanko nekin.

 

Sitten vielä kaiken lisäksi iski innostus kokeilla virkata kuusikulmioita. Niitä nipun tehtyäni aloin miettiä, että mitä näistä. Peitosta olen haaveillut, mutta ei tämän värisistä. Noh. Aikanani pyöriteltyäni tein niistä kaksi patalappua.

 

Ufoja siis löytyy, kuin löytyykin, mutta vedoten krooniseen aikapulaan ja ihaniin ratsastuskeleihin jätän osallistumisen seuraavaan kertaan.

 

Noh, mutta. Ajatuksena oli listailla vähän keskeneräisiä, valmiita ja suunnitelmissa olevia juttuja ja lisäksi vielä tarvikkeita, jotka odottavat päätymistä johonkin projektiin.

 

Valmiita:

-villasukkia, osa jo käyttäjän löytäneitä

-kaksi patalappua

-virkatut pintelipatjat

-jämälankakaulahuivi

 

Keskeneräisiä:

-vaaleanpunainen korvahuppu

-”kierre”-villasukat

-3 ristipistotyötä

-kanavatyö

-satulahuopia. Osa korjattavia, osa tuunattavia, osa muuten vaan kökköjä

-toppaloimia korjausta odottamassa. Ei ollut kovin kylmä talvi…

 

Suunnitelmissa/haaveissa:

-virkattu peitto. Mieleinen malli etsinnässä.

-tilkkupeitto. Mallisuunnitelma valmiina, kankaita varastossa, ompeluinnostusta odotellen.

-vanhojen korvaläppien rungon päälle uusien huovuttaminen

 

Roippeita paikkaansa etsimässä:

-metallirenkaita. näistä voi tehdä vaikka ja mitä

-satulavyön solkia. Ois yksi satulavyö, johon nämä vois vaihtaa…

-pistoolilukkoja. Ostettu toppaloimea varten…

-retkipatjaa. Liikaa ideoita, liian vähän aikaa kokeilla.

 

Siinäpä niitä, mitä nyt mieleen tulee. Pitänee palailla ainakin valmiiden osalta asiaan kuvien kera myöhemmin, kun aivokapasiteetti suostuu jälleen käsittelemään niinkin suurta tiedonmäärää, kuin mitä kuvien ottaminen ja liittäminen vaatii.

Näin vähän OB (off blog). Järkytyin huomatessani, että minä, joka inhoan päiväkirjan kirjoittamista, kirjoitan tällä hetkellä neljää päiväkirjaa plus lisänä vielä blogia. Työharjoittelun puitteissa pitää kirjoittaa kahta päiväkirjaa, opinnäytetyöhön menneistä tunneista pidän omaa päiväkirjaa ja lisänä vielä vapaavalintaisena päiväkirjana ruokapäiväkirja. Blogin kirjoittaminen on onneksi kivaa. Käsityöt on niin kivoja!

Mutta nyt öitä!