Muutaman kuvan sain napattua. Vielä on vähän laiskuutta tässä kuvien ottamisessa. Ensinnä keskeneräinen vaaleanpunainen korvahuppu. Nuo korvaosiot puuttuu vieläkin... Mutta pitää laittaa huppu kuntoon, kun ponille on vaaleenpunaiset pintelitkin tulossa. =P

1244922043_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä virkatutpintelipatjat. Värit on aika kummat, mutta ku sattu tämän väristä lankaa olemaan. Mitähän lankaa tää oli? Oisko Novitalla villalanka nimeltään Aino?? Tuntuis tutulta.

1244922060_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkuveljelle tehdyistä kämmekkäistäkään en saanut kuvaa napattua, kun kämmekkäät meni jo käyttöön. Pikkuveli kehtasi vihjailla, että enkö mie osaa vieläkään tehä niitä sormien osioita, kun pittää tehä kämmekkäitä, eikä kynsikkäitä. Inhottava. Mie yritän pittää sen kämmekkäissä ja se kehtaa vielä kettuilla. Noh. pittää tehä sille kynsikkäät, kun kerkeää. Tämänkertaiset kämmekkäät olivat kuitenkin mustaa Bambu lankaa. En oikein tykänny kutoa tätä lankaa, kun se säikeentyi niin helposti, mutta täytyy sanoa, että aika kivat kämmekkäät siitä tuli.

Olen yrittäny hakea virkkausohjetta peittoon. Kriteereinä, että peitto pitää koostua palasista tai kaitaleista, ettei koko peittoa tarvi virkata kerralla. Lankaa en osaa millään päättää. Ohut virkkauslanka ois kauheen kiva, mutta kun en tiiä riittääkö aika ja hermot sellaiseen. Villalanka tuntuu jotenkin tökkivän nyt monien villasukkien jälkeen. Vähän olen katellut varastossa olevaa Tennesee lankaa sillä silmällä, että josko siitä. Mutta siihen ei ole tullut mieleistä ohjetta vastaan. Eli siis vieläkin jatketaan etsimistä.