Laitoin kävijälaskurin vaihtoon, kun edellinen toimi jotenki hassusti minun mielestä. Saatan kuvitella omiani, mutta päätin kuiten sen vaihtaa. Edellisen lukema oli 1307 ja se nyt katosi bittiavaruuteen. =S

Sain äitiltä kotona käydessä vaaleanvihreää Nallea kaksi kerää ja tummanharmaata ja tumman lilaa 7veikkaa molempia kaksi kerää. Äiti sponssaa minun käsityöharrastusta. =) Tosin saattaa vain olla taka-ajatuksiakin, että jos jottain valmista sais sitten takasin päin. Varovaisia tilkkupeittotoiveita äiti esitti, kun tuossa joku aika sitten piipahin sielläpäin. Tilkkupeitto inspiraatiota odotellessa.

Meneillään pitkävartiset villasukat (tuosta tummanharmaasta 7veikasta). Miesten sukkia on ihan tylsä kutoa, ku varsi on niin pitkä ja jalkaterä on niin pitkä. Mutta näille löytyy käyttäjiä, niin niitä siis tehtävä. Mieluummin käyttöön, kuin varastoon. Yritän parhaillaan päästä eroon pahasta tavasta kutoa miesten villasukat (7 veikka lanka) 16s/puikko. Yritän päästä siihen 14s/puikko, joka on sellainen ohjeissa esiintyvä "normaali".