Hee! Kävijälaskuri toimii paljon paremman oloisesti. Tuo vaikuttaisi kohtuullisen realistiselta lukemalta. =)

Sain vihdoin ja viimein nuo pitkät villasukat kudottua. Tuntui jo, että ei ne lopu ikinä. Ensimmäinen sukka valmistui ihan kohtuu ajassa, toiseen meni aikaa ihan tuhottomasti.

Meinasin jo, että näitten jälkeen tulee kyllä sukkatauko, mutta nämä sukat aiheutti semmosen "tahtoo kans" -reaktion, että ainakin parit pitkät sukat pitäisi kutoa. Ja näitten sukkien kohdalla pääsin siihen 14s/puikolla. Jes! Ja kyllä ne ihan oikeesti miehen jalkaan mahtuu, vaikka minun epäilys olikin suuri.

Virkattua peittoa olen suunnitellut kovasti (sehän on silloin jo puoliksi tehty!). Kalalangasta virkkaamisen tyrmäsin heti alkuunsa, liian pientä nyhräämistä nyt. Ehkä joskus myöhemmin sitten. Seiskaveikka tuntuis semmoselta tutulta ja turvalliselta, mistä voi peittoa virkata. Se valmistuiskin kohtuullisella työllä, kun lanka on kohtuullisen paksua (verrattuna siihen kalalankaan). Isoäidin neliöitä olen katsellut vähän sillä silmällä, mutta jokin potkii vastaan. Mutta toisaalta en ole kyllä muuta mieleistä vaihtoehtoa löytänyt.