Tämmöstä ikuisuusprojektia olen tässä väsäillyt.

IMG_6757-normal.jpg

Elikäs tuo on tuommonen romaani, joka on tarkotettu rungottoman satulan alle. Ajatuksena oli lähinnä, että pystyy käyttämään tavallista huopaa + tätä romaania, kun tuo oikea huopa on pesussa. Mutta voihan tätä myös käyttää vaikka tuon oikean huovan kanssa lisänä.

Tuo musta jo hieman kulahtanut tikkikangas on vanhasta satulahuovasta. Sehän ei tule satulan alta näkyviin, niin se ei nyt haitannut, vaikka vähän kulahhtanutta olikin. Sisällä on semmosta retkipatjaa, jolla saa tehtyä sen selkärangan tilan, minkä noihin rungottomiin tarvii huovalla tehdä. Sitten tuo alapinta on tuommosta teddykangasta, (samaa löytyy myös aikaisemmin tehdystä vyöstä =)). Seuraavaan versioon joskus tulevaisuudessa voisi laittaa ihan lampaankarvaa. Nyt en vielä arvokasta taljaa uskaltanut tärvellä, =) Edessä olevat kiinnikkeet on tehty tuon samaisen vanhan satulahuovan kiinnikkeistä. Että tässä nyt tällainen idea vanhan satulahuovan uusioläyttöön.

Tämä romaanin tekeminen vaati aika paljon hermoja ja tuskaisen pitkää käsinompelua, mutta nyt se on valmis. Testaukseen menee, kun tässä keretään. Osittain tuo ois kannattanu toteuttaa erillätavoin, mutta tämä on nyt tehty näin ja seuraavaa kertaa varten on muistissa, että mikä kannattaa tehdä toisin. =)