On ollut päivittelylaiskuutta ilmassa. Kamera ja uus tietokone päättivät olla ymmärtämättä toisiaan ja sen takia ei oo sitten tullut kirjoiteltua, kun ei minkäänmoisia kuvia oo saanut. Nyt saatiin kamera ja tietokone yhteistyöhön keskenään, niin ei voi enää tuotakaan käyttää tekosyynä.

Äiti toi ajat sitten mulle tuommosta heijastinlankaa. Se on tuolla oottanut ja oottanut. Nyt sitten päätin ottaa sen tuohon työn alle ja kehitellä siitä jotain. Tämmöstä sain aikaiseksi.

Tuo heijastin on tehty yhden Suuri Käsityölehden joulukuusenkoriste lumihiutale -ohjetta muokaten. Kukkasten ohje on ite keksitty. Heijastimettomassa kukassa on lehtinä Isoveli-lankaa ja kukkana Rose-lankaa toisessa sekä lehdet, että kukka Isoveli-lankaa + tuota heijastinlankaa kukan reunoissa. Ei nyt kauhean nättejä, mutta heijastin ainakin toimii. Tuo heijastinlanka oli ihan super-ärsyttävää virkata!

Näitten kokeilujen lisäksi olen oikeastaan pysytellyt sukka-linjalla. MIesten sukkia olen yrittänyt tehdä, vaikka ne onkin niin tuskasia tehä välillä. Mutta ku niille löytyy ottajia. Kuviakaan en oo niistä oikein ehtinyt räpsimään.