Dodii. Kaveri on lahjottu, niin nyt voin julkaista kuvankin ompeluksestani. (huomatkaa loistavat kuvankäsittelytaitoni...)

Lähtökohtana oli ajatus Jedi-viitta kylpytakiksi. Suunnitelmaa jouduin kuitenkin muuttamaan kun ruskeaa froteeta ei löytynyt kuusta eikä maasta. Piti siis hypätä voiman pimeälle puolelle ja tehdä Sith-lordien viitta. Shit happens, tai siis tässä tapauksessa sith happens... Olin aika tyytyväinen lopputulokseen. Noin ilman kaavoja tehdyksi ihan onnistunut tapaus. Toivottavasti lahjan saaja tykkäsi.

Ja sitten. Isoäidin neliöitä on virkattu ja jouduin luopumaan parisängynpeite ajatuksesta tämän kohdalla siinä vaiheessa, kun selvisi, että olen valinnut toiseksi langaksi värin, jonka valmistus on lopetettu. Normaalia meikäläisen tuuria. Mutta toisaalta ihan hyvä. Tuosta tuli jus sopiva torkkupeittokokoiseksi. Kokoa siis n. 150x195cm. Kuvausteknisistä syistä (= liikaa koiraa kuvassa+minun tumpelointi) tässä näkyvissä vain peiton kulma...

Huomatkaa ihmisen laiskuudesta kielivät isommat neliöt. =D No ei niitä oo ku 6kpl koko peitossa ja ne tekee ihan kivan poikkeaman. Mutta joo. Erisävyisemmät langat oisivat tehneet tuosta peitosta mielenkiintoisemman. Nyt se on aika tylsä. Tosin hivelee minun mieltä korrektiudellaan.

Jossain välissä sitten tein tällaisen pikkukorjauksen. Satulahuovassa oli vaaleansiniset reunakantit, jotka oli satulavyön kohdalta kuluneet rikki ja niiden tilalle vaihdoin uudet. Väri ei ehkä paras mahdollinen, mutta menettelee.