Uuden puhelimen hankinta tuli tuossa vastaan jokin aika sitten ja tottakai uusi puhelin tarvitsee jonkinmoisen kotelon. Noh kattelin yhdellä kauppareissulla semmosta kivaa pientä puhelinpipoa, jossa näytti olevan vielä tarjoushintalappukin paikallaan. Oli han siinä joo, tarjoushinta oli 9,90€. Jäi sitten sinne kauppaan se puhelinpipo... Päätin sitten näpertää semmosen itse ja niitä sitten tuli itseasiassa kaksi.

Ensimmäinen versio oli tuo oikeanpuoleinen kudottu, mutta tuli tenkkapoo siinä, että millaisen kiinnityssysteemin siihen kehittää. Siitä piti alunperin tulla sellainen vyöhön kiinnitettävä malli, mutta sitten virkkasin tuon toisen ja totesin, että se lienee parempi malli vyöhön. Tuosta toisesta tuli sitten tuollainen kaulanauhamalli. Noita värikkäitä palomiehenhakoja kävin metsästämässä paikallisesta halpakaupasta. Niitä oli paketissa 5, eli tuolla ois vielä kolme jäljellä...

Sitten tuossa maaliskuussa sain sellaisen innostuksen, että pistän vähän langankulutuksia ylös. Pitäis tehdä inttaus tuonne minun lankavarastoon, niin vois pitää kirjanpitoa tästä lankapuolesta.

No joo. Jospa tämmönen suurinpiirteinen kulutuksen seuraus ois semmonen kiva juttu. Tämän hetkinen kulutussaldo about tuosta maaliskuusta on 2639g.