Päivittelylaiskuutta edelleen ilmassa. Tai vaihtoehtoisesti se on tuo työ (<3), joka ”haittaa” harrastuksia. =)

Kaverille tein synttärilahjan, mutta sitä en voi julkisesti esitellä ennen kuin saan kaverin ”lahjottua”. Empäs tiedä onko kaveri koskaan eksynyt tänne lueskelemaan, mutta en ota riskiä yllätyksen paljastumisesta.

Toivottomalta tuntuva tilkkupaljous on aika hyvällä mallilla matkalla peitoksi. Tilkut on ommeltu yhdeksäksi blokiksi, jotka tikkaan ensin ja yhdistelen sitten toisiinsa peitoksi. Päätin tehdä tämän näin, kun tuon ensimmäisen peiton tikkaus tuntui niin kamalalta =P.  Yhden blokin tuossa tikkailin valmiiksi eilen illalla ja heti tuntui niin paljon helpommalta, kuin mitä tuon koko parisängynpeiton tikkaus. Yllätys…. ;) Saa vain nähdä, että kuinka itaraa hommaa tuo on tuo noitten blokkien yhdistäminen sitten. Siihenhän liittyy aika paljon käsinompelua, joka ei nyt kovin suosikkihommaa ole.

Taustakankaaksi kävin kaivamassa varastoista semmosta keltaista puuvillakangasta. En oikein keltaisen ystävä ole, niin tuo toimii taustana oikein hyvin. Jos muistelen oikein, niin tämä keltainen kangas saattaapi olla äitin ostama ja muistelisin, että tästä ois ollu tulossa verhot.. Että sori äiti, nyt siitä tulee peiton tausta…

Tänään suunnittelin töiden jälkeen suunnistavani kangaskauppaan. Peittoon pitää ostaa sitä sisävanua. Kotona oli enää vain n. 3:en blokkiin vanu.

Jos samalla vaikka katselis ympärilleen. Ihan vähän vain…. =) Ratsastusloimi on keskeneräisenä odottamassa. Olen vähän kahden vaiheilla tuon kanssa. Olis hyvä, jos siihen sais jonkin tuulen ja veden pitävän kankaan päälle. (Loimen tekemisen olen siis aloittanut sellaisesta ”villakangastakki” kankaasta. Oli ”kakkoslaatuista”, eli nukkaantuvaa, joten ei oikein takkikankaaksi ole menekkiä ollut. Mutta ratsastusloimeksi/loimen vuoriksi kelpaa oikein hyvin.)

Sitten on ollut mielessä, että jos tuon rungottoman satulan alle kokeilis tehdä ihan oikean huovan.

Puikoilta löytyy tällä hetkellä itselle piiiiiitkät villasukat. Sellaiset puoleen reiteen. Näin kesää kohti mennessä oikein ajankohtaiset.. (NOT)

Mitähän muuta ois keskeneräisenä… Hmm... Ei voi muistaa. =)